Doucheputje verstopt in IJsselstein

De afvoer van uw douche in IJsselstein krijgt behoorlijk wat te verduren. Dit is zeker het geval wanneer er dagelijks meerdere mensen onder de douche staan. Allereerst stroomt er via dit putje water de afvoer in. Het blijft echter niet alleen bij water. Tijdens uw douchebeurt kan er ook allerlei andere rommel door het putje spoelen, zoals haren. Dergelijke rommel kan zich na verloop van tijd op gaan hopen in uw afvoer. Een verstopping is in dat geval het logische gevolg. Zit uw doucheputje verstopt in IJsselstein? Dan kunt u eerst zelf een poging wagen dit probleem te verhelpen. U kunt echter ook direct een beroep doen op onze loodgieter in IJsselstein.

Loodgieter in IJsselstein ontstopt uw doucheputjeDoucheputje verstopt IJsselstein

Blijft er telkens een laagje water staan na uw douchebeurt? Of stroomt het water zelfs de badkamer in? Dan is de kans groot dat uw doucheputje verstopt zit. Het water kan in dat geval namelijk niet goed afgevoerd wordt, waardoor het elders heen stroomt. Dit voorkomt u enkel door uw doucheputje te ontstoppen. Wilt u binnen de kortste keren verlost zijn van dit probleem? Laat onze loodgieter in IJsselstein uw doucheputje ontstoppen. Wij beschikken namelijk over speciale hulpmiddelen om een verstopping in het putje snel te verhelpen. Hierdoor kunt u uw douche snel weer op een fatsoenlijke manier gebruiken.

Pas op wanneer u zelf aan de slag gaat

Sommige inwoners van IJsselstein vinden het overdreven om een loodgieter in te schakelen bij een verstopt doucheputje. Het is namelijk ook mogelijk om het putje zelf te ontstoppen. Hierbij moet u echter wel oppassen. U kunt het probleem namelijk alleen maar erger maken wanneer u een ontstopper, ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel gebruikt. Met een ontstopper kan de verstopping verder de afvoer inschieten. Bij gebruik kan een ontstopper, ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel kan uw afvoer beschadigd raken. Dit kan een lekkage tot gevolg hebben, waardoor het probleem alleen nog maar groter wordt. Wilt u dergelijke problemen voorkomen? Doe dan een beroep op onze loodgieter in IJsselstein wanneer uw doucheputje verstopt zit.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!