Gasleiding afpersen in IJsselstein

In nieuwbouwwoningen wordt al enige tijd niet meer met gas gewerkt. Een elektrische warmtepomp heeft de traditionele CV-ketel vervangen en koken doet men op basis van inductie. Wilt u in uw woning ook af van gas? Een gasleiding afpersen is in dat geval een verstandige keuze. Het afpersen van een gasleiding voorkomt dat er nog gas uit de leidingen kan lekken. Zelfs op het moment dat u geen gas meer gebruikt! Niet alleen zorgt het voor onnodige kosten. Ook kan het risico’s met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan een koolmonoxidevergiftiging. Onze loodgieters helpen u graag bij een gasleiding afpersen in IJsselstein of de omgeving hiervan.

Aanpak bij een gasleiding afpersen in IJsselsteingasleiding afpersen IJsselstein

Het afpersen van een leiding is geen klus die u eenvoudig zelf uitvoert. Bij het afpersen van leidingen met gas loopt u het risico op een explosie of een gaslek, wanneer u dit niet op de juiste wijze uitvoert. Onze loodgieters hebben de kennis en ervaring om u op professionele wijze te kunnen helpen. Samen zoeken we naar de beste manier om uw woning of delen hiervan op een veilige wijze vrij van gas te maken. Een alternatief voor het afpersen is het afdoppen hiervan. We vertellen u graag meer over hetgeen in uw situatie de beste oplossing is.

Meer dan hulp bij het afpersen alleen

Onze loodgieters helpen u niet alleen bij een leiding afpersen. Ook voor bijvoorbeeld het oplossen van een gaslekkage kunt u bij ons terecht. Een gaslek kan grote gevolgen hebben. Denk aan een koolmonoxidevergiftiging, zoals dat ook een risico is bij een gasleiding afpersen of afdoppen. Naast een koolmonoxidevergiftiging ligt ook een explosie op de loer, wanneer er gas uit de leiding lekt en u open vuur gebruikt. Neem contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over onze werkwijze bij een gasleiding afpersen.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!