Waterlekkage oplossen in IJsselstein

Een waterlekkage behoort tot een van de grootste ergernissen van veel woningbezitters. Dit is niet zonder reden! Bij een lekkende leiding of afvoer kan een ernstige vochtschade aan uw woning ontstaan. U herkent deze vochtschade bijvoorbeeld aan de gele plekken op uw wanden of het plafond. Ook vervelend is houtrot, wat ontstaat op het moment dat vocht uit de leidingen in houten constructies trekt. Het is vaak erg lastig om een lekkage in een vroeg stadium op te merken. Dit betekent dat een waterlekkage pas verholpen wordt als de schade al ontstaan is. Voor het verhelpen van een waterlekkage in IJsselstein kunt u bij onze loodgieters terecht.

Opsporen en verhelpen van een waterlekkage in IJsselsteinwaterlekkage IJsselstein

Het verhelpen van een waterlekkage in huis begint bij het opsporen hiervan. Dit gebeurt met verschillende hulpmiddelen. Bij het gebruik hiervan proberen we het onnodig uitvoeren van hak- en breekwerk aan uw woning te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het open moeten breken van een wand, om zo achter de bron van een lekkage te komen. Vaak is dit pas nodig, als de oorzaak van het lek al gevonden is. Op basis van de gevonden oorzaak van de waterlekkage zorgen onze loodgieters voor een vakkundige oplossing.

Een waterlekkage in huis voorkomen

Onder meer bij het leggen of verleggen van leidingen kan een waterlekkage ontstaan. Dit is bijvoorbeeld het gevolg van speling tussen de verschillende leidingstukken. Veel huishoudens hebben niet het juiste gereedschap om de leidingen op een correcte wijze aan te kunnen leggen. Onze loodgieters helpen u de kans op een lekkage te verkleinen, door het leggen van leidingen voor u uit te voeren. Ook het aansluiten van sanitaire voorzieningen behoort tot onze dienstverlening. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en bent u verzekerd van een minimale kans op lekkages in huis!

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!