WC verstopt in IJsselstein

Zit uw WC verstopt in IJsselstein? Onze loodgieters helpen u graag de verstopping te verhelpen. Als gevolg van een verstopt toilet zult u te maken krijgen met een nare stank in de badkamer. Naarmate de verstopping in de afvoerleiding serieuzer begint te worden, zal het steeds lastiger worden om de WC door te laten spoelen. Reden genoeg om tijdig in te grijpen, wanneer uw WC verstopt zit! Het is bijzonder vervelend, wanneer deze helemaal niet meer doorspoelt. Vaak is een verstopping in het toilet het gevolg van een ophoping van restafval. Ook een grote prop toiletpapier kan de verstopping veroorzaakt hebben.

Werkwijze als uw WC verstopt zitwc verstopt IJsselstein

Wanneer uw WC verstopt zit, starten we met het achterhalen van de oorzaak van deze verstopping. Eerder gaven we voorbeelden van mogelijke oorzaken. Het opsporen van de verstopping doen we middels een kleine camera. Ook nadat de verstopping is opgelost, bekijken we nogmaals of uw afvoer volledig schoon is. Zo kunnen we u garanderen dat de kans op een nieuwe verstopping in het toilet klein is. Als uw WC verstopt is, kunnen we de afvoer onder een hoge druk doorspuiten of een klein haakje gebruiken. Dit haakje helpt ons bijvoorbeeld een grote prop toiletpapier uit de afvoerleiding te trekken.

Voorkom een verstopping in het toilet

Nog beter dan het inschakelen van onze hulp als uw WC verstopt zit, is het voorkomen van verstoppingen. Beperk bijvoorbeeld het gebruik van toiletpapier. Met name kinderen zijn geneigd om onnodig veel toiletpapier te gebruiken, met het risico op een verstopping tot gevolg. Ook is het verstandig om de afvoerleidingen op periodieke basis preventief door te laten spuiten door onze loodgieter. Een beginnende verstopping kan zo tijdig verholpen worden, wat een serieuze verstopping in de afvoerleiding voorkomt. Op welke manier kunnen onze loodgieters u van dienst zijn?

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!