Gaslekkage in IJsselstein

Een gaslekkage kan grote gevolgen hebben. Het grootste gevaar is dat er een explosie plaats kan vinden. Deze kans wordt groter en groter wanneer een ruimte zich vult met gas. Een klein vonkje of een statische lading is in dat geval al voldoende voor een explosie. Reden genoeg dus om direct in actie te komen wanneer u te maken heeft met een gaslekkage. Om het probleem binnen de kortste keren te verhelpen, doet u een beroep op onze loodgieter in IJsselstein. Wij sporen een gaslekkage in IJsselstein binnen de kortste keren op en verhelpen deze ook direct. De kans op een explosie is zodoende een stuk kleiner.

Hoe herkent u een gaslekkage in IJsselstein? gaslekkage IJsselstein

Aangezien gas kleurloos is, is een gaslekkage niet makkelijk te ontdekken. Ruikt u de laatste tijd steeds vaker een indringende gaslucht in bijvoorbeeld uw keuken? Dan kunt u maar zo te maken hebben met een gaslekkage. Kookt u op gas? Kijk dan eerst of u niet per ongeluk een gaspit open heeft laten staan na het koken. Is dit niet het geval? Dan is het zeer aannemelijk dat het een lekkage betreft. Open allereerst zoveel mogelijk ramen en deuren, zodat het gas kan ontsnappen uit de ruimte. Ga vervolgens op zoek naar het lek. Los hiervoor eerst wat afwasmiddel op in water en smeer dit op gasleidingen en -slangen. Ontstaan er kleine belletjes? Dan heeft u een gaslekkage opgespoord.

Laat een gaslekkage direct verhelpen

Heeft u een gaslekkage ontdekt? Doe dan direct een beroep op onze loodgieter in IJsselstein. U kunt in het geval van een gaslekkage onze spoedservice inschakelen. Wij sturen dan direct een loodgieter om het lek te dichten. Onze spoedservice is 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar, waardoor een gaslekkage snel verleden tijd is. Probeer vooral niet zelf het lek te dichten. Waarom niet? Omdat u het probleem zeer waarschijnlijk niet op de juiste manier verhelpt. Hierdoor keert een gaslekkage binnen de kortste keren weer terug. Wilt u het lek direct goed dichten? Doe dan een beroep op onze loodgieter in IJsselstein in het geval van een gaslekkage.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!