Lekkages in IJsselstein

Lekkages in IJsselstein

Verstoppingen zorgen voor een vervelende stank in uw woning, een storing in uw CV ketel zorgt ervoor dat u geen verwarming meer heeft in uw woning en een lekkage kan leiden tot een blijvende waterschade aan documenten of het houtwerk van uw dak. Reden genoeg om een lekkage direct op te lossen, als u merkt dat u er last van heeft. Helaas is het vaak erg lastig om de bron van een lekkage te vinden, omdat het vaak gaat om een heel klein gaatje of scheurtje in bijvoorbeeld uw dakbedekking, in de afvoer van uw vaatwasser, enzovoorts. Om u hulp te bieden bij het verhelpen van lekkages in IJsselstein en omgeving, staan onze loodgieters voor u klaar. Wij hebben de juiste ervaring en materialen om de bron van een lekkage snel te kunnen traceren en deze direct voor u te kunnen verhelpen.

Een lek tegengaan in IJsselstein

lekkages in ijsselsteinHet tegengaan van een lekkage begint vanzelfsprekend altijd bij het vinden van de bron van een lekkage. Doordat wij ervaring hebben met het verhelpen van lekkages in allerlei maten en op de meest vreemde plekken in woningen, is dit voor ons vaak snel gedaan. Wij zoeken de bron van de lekkage met verschillende hulpmiddelen. Bij het gebruik hiervan proberen we het onnodig uitvoeren van hak- en breekwerk aan uw woning te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het open moeten breken van een wand, om zo achter de bron van een lekkage te komen. Vaak is dit pas nodig, als de oorzaak van het lek al gevonden is. Op basis van de gevonden oorzaak van de waterlekkage zorgen onze loodgieters voor een vakkundige oplossing. Na het vinden van de bron zullen onze loodgieters zorgen voor een oplossing, door ofwel het gat/scheurtje dicht te kitten, ofwel door onderdelen te vervangen. Wanneer u lekkages heeft rondom uw leidingen, kan het soms noodzakelijk zijn om een deel van uw leiding te vervangen.

Last van een waterlekkage?

Onder meer bij het leggen of verleggen van leidingen kan een waterlekkage ontstaan. Dit is bijvoorbeeld het gevolg van speling tussen de verschillende leidingstukken. Veel huishoudens hebben niet het juiste gereedschap om de leidingen op een correcte wijze aan te kunnen leggen. Onze loodgieters helpen u de kans op een lekkage te verkleinen, door het leggen van leidingen voor u uit te voeren. Ook het aansluiten van sanitaire voorzieningen behoort tot onze dienstverlening. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en bent u verzekerd van een minimale kans op lekkages in huis!

Voor het oplossen van lekkages in IJsselstein heten we u graag van harte welkom!

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!