Verstoppingen in IJsselstein

Verstoppingen in IJsselstein

Verstoppingen in IJsselstein laten verhelpen

Er kunnen zich verschillende problemen voordoen rond het sanitair in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage door een verkeerd aangesloten leiding. Ook verstoppingen komen regelmatig voor! Verstoppingen zijn vaak het gevolg van restafval, wat vervolgens aan de wanden van de afvoerleiding blijft kleven. Voor het verhelpen van verstoppingen in IJsselstein kunt u rekenen op de hulp van onze loodgieters. Wist u dat wij u bovendien op de late avond en in het weekend van hulp voorzien bij verstoppingen? Zo hoeft u nooit lang zonder toilet of douche door te komen. Hoe kunnen we u helpen bij het verhelpen van verstoppingen in IJsselstein?

Ontstaan van verstoppingen in huisverstoppingen in IJsselstein

Verstoppingen ontstaan als gevolg van restafval. Wij zien restafval als een breed begrip voor onder andere dikke proppen toiletpapier, voor etensresten die bij het spoelen van de borden in de afvoer terechtkomen, zeepresten tijdens het wassen van handen, enzovoorts. Door de afvoer regelmatig preventief te laten ontstoppen, kunt u daarmee de kans op verstoppingen verkleinen. Veel mensen wachten hier echter mee, waarbij het restafval op een gegeven moment uitgroeit tot een serieuze verstopping in de afvoer. In zo’n geval moeten wij de afvoer op professionele wijze ontstoppen om het vuile water af te kunnen voeren.

Hulp bij het oplossen van afvoerverstoppingen

Onze loodgieters kunnen met een kleine camera door de afvoerleidingen bewegen. Hierbij brengen wij in beeld wat de oorzaak van de verstoppingen in uw woning kan zijn. Op basis hiervan zoeken wij vervolgens een passende oplossing, om de verstopping te verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld middels een klein haakje, waarmee restafval uit de afvoer wordt getrokken. Ook kan een afvoer onder hoge druk worden doorgespoten. Het doorspuiten van een afvoer maakt dat het restafval naar de centrale riolering wordt afgevoerd. Kies voor het oplossen van verstoppingen voor hulp van onze spoedloodgieter. Deze staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!