Sanitair aansluiten in IJsselstein

Kiest u voor een renovatie van de badkamer? Wilt u het toilet beneden vervangen voor een moderner model? Sanitair aansluiten in IJsselstein kunt u overlaten aan onze loodgieters. Zij hebben een ruime ervaring in het verwijderen van oud sanitair en het plaatsen van nieuwe elementen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw toilet, een nieuwe douchecabine of een combinatie van een douche in het bad. Bij het vernieuwen van de badkamer zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de leidingen goed aansluiten op het aansluitpunt van sanitaire voorzieningen. Zou dit niet het geval zijn, dan levert sanitair aansluiten u mogelijk diverse problemen op!

Lekkage na sanitair aansluiten in huisSanitair aansluiten

Zelf sanitair aansluiten blijkt vaak lastig te zijn. Mede door het feit, dat leidingstukken doorgaans niet goed op elkaar aansluiten. De speling die hierbij ontstaat maakt dat er vocht uit de leidingen kan sijpelen. Eenmaal buiten een leiding kan het vocht in een vloer, wand of bijvoorbeeld plafond trekken. Laat een loodgieter voor het verleggen of (opnieuw) leggen van leidingen zorgen. Loodgieters van ons loodgietersbedrijf hebben de kennis en ervaring om het sanitair aan te sluiten op professionele wijze tot een goed einde te brengen.

Advies bij het aan laten sluiten van uw sanitair

Niet alleen kunnen onze loodgieters u helpen bij sanitair aansluiten. Ook bij het traject voorafgaand aan de montage van het sanitair kunt u op onze hulp rekenen. Laat u bijvoorbeeld adviseren over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u voor een nieuwe indeling in uw badkamer kiest. Zijn uw wensen haalbaar? Is het verstandig om de douche op een andere plek in de badkamer te plaatsen? Enzovoorts. Pas wanneer u volledig tevreden bent over het ontwerp van uw nieuwe badkamer gaan we voor u aan de slag met sanitair aansluiten. We komen nadien graag nog eens langs om uw sanitair preventief te ontstoppen en te controleren op lekkages.

 

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!