Veelgestelde vragen

Het antwoord op uw vraag

Hieronder leest u alle veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op door te bellen naar 030-7820560.

Wij helpen u bij al uw loodgietersproblemen, zie:

 • Allround loodgieterwerkzaamheden
 • Spoedloodgieter
 • Verstoppingen
 • Ontstoppingsdienst
 • Lekkages
 • Cv-ketel reparatie
 • Cv-ketel onderhoud

We zijn actief in regio IJsselstein en omgeving.

Eenvoudig, dit kunt u doen door te bellen naar 030-7820560.

Verstoppingen en lekkages kunnen elke dag ontstaan. Dit kan dus ook in het weekend, buiten de reguliere werktijden van loodgieters om. Daarnaast kunnen deze problemen ontstaan in de avond of in de nacht. Voor noodsituaties die direct moeten worden opgelost, buiten reguliere werktijden om, is er de spoedservice. EWS Loodgieters zorgt ervoor dat er op iedere moment van de dag een loodgieter voor u beschikbaar is, ook in het weekend. Zo kunnen problemen met spoed meteen worden opgelost.

Lekkages zijn zeer vervelend, aangezien ze veel schade kunnen veroorzaken. Het is dan ook van belang om snel in actie te komen als u een lekkage detecteert. Om waterschade te beperken kunt u druppels opvangen in een emmertje en de hoofdkraan dichtdraaien. U kunt zelf proberen het lek te detecteren, maar een loodgieter kan u hier ook bij helpen. Daarnaast moet u een loodgieter bellen om het lek te verhelpen.

Als uw cv-ketel niet meer werkt zijn er een paar dingen die u kunt controleren. Ten eerste is het belangrijk om te kijken of de gaskraan open staat. Naar rechts draaien is dicht, naar links draaien is open. Daarnaast is het handig om even te kijken of de stekker wel in het stopcontact zit. Een te lage waterdruk kan ook voor problemen zorgen. Controleer daarom of de waterdruk tussen 1,5 en 2 bar is.

Iedereen heeft weleens last van een verstopt toilet. Dit is natuurlijk vervelend, maar gelukkig ook relatief eenvoudig op te lossen. Er zijn verschillende chemische middeltjes die het vuil dat de verstopping veroorzaakt oplost, waardoor er geen verstopping meer is. Ook kunt u gebruikmaken van de plopper. Zo’n plopper zorgt met zijn zuignap voor een verandering in druk, waardoor het vuil los kan komen te zitten. Daarna kunt u het losgekomen vuil doorspoelen.

Als u problemen heeft met warm water in huis is er waarschijnlijk iets mis met de cv-ketel. Bij een moderne cv-ketel zal er een code te zien zijn op het schermpje mits er een storing is. De code laat zien wat het probleem is. Om te weten waar de code precies voor staat kunt u de handleiding of het internet raadplegen. U kunt altijd contact opnemen met een loodgieter als u er zelf niet uit komt.

Waarom kiest u voor ons?

 • 24/7 bereikbaar voor nood
 • Jarenlang in loodgietersvak
 • Altijd klantgericht
 • Bel ons vandaag nog!