Gootsteen verstopt in IJsselstein

Zit uw gootsteen verstopt? In sommige gevallen is het mogelijk deze zelf te ontstoppen. Maak hiervoor gebruik van een traditionele ontstopper, waarmee u de druk op de afvoerleiding op kunt voeren. De toenemende druk trekt het restafval van de leiding af, waarna u dit met water richting de centrale riolering kunt laten afvoeren. Een alternatief is een chemisch ontstoppingsmiddel uit de bouw- of supermarkt. Het gebruik van deze middelen wordt afgeraden, wanneer uw gootsteen verstopt zit. Deze middelen zijn slecht voor het milieu en kunnen letsel veroorzaken. Onze loodgieters helpen u graag, wanneer uw gootsteen verstopt zit in IJsselstein.

Werkwijze als de gootsteen verstopt zit in IJsselsteingootsteen verstopt IJsselstein

Bij een verstopte gootsteen proberen we eerst te inventariseren, wat de oorzaak hiervan is. Het kan gaan om restafval wat zich in de leidingen heeft opgehoopt, maar bijvoorbeeld ook om een grote prop toiletpapier. Afhankelijk van de oorzaak van de verstopte afvoer maken we gebruik van een milieuvriendelijk hulpmiddel. Laat de prop bijvoorbeeld met een haakje uit de afvoer trekken. Ook het onder een hoge druk doorspuiten van de afvoer kan een oplossing zijn, wanneer uw gootsteen verstopt zit. Nadat de verstopping voor u is verholpen, controleren we altijd of de afvoer schoon volledig schoon is.

Advies om verstoppingen te voorkomen

Om te voorkomen dat uw gootsteen nogmaals verstopt raakt, kunnen we u persoonlijk adviseren. Welke stappen kunt u zetten om nieuwe verstoppingen in de afvoer te voorkomen? Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van een zeefje in de gootsteen? Een zeefje kan een deel van het restafval opvangen. De kans op een ophoping van dergelijk restafval wordt hierdoor aanzienlijk kleiner. Ook het preventief laten doorspuiten van een afvoer kan helpen om verstoppingen in de toekomst tegen te gaan. Een verstopte gootsteen zorgt vaak voor een nare stank, wat we u graag helpen te voorkomen!

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!