Afvoer aanleggen in IJsselstein

Een waterleiding aanleggen in IJsselstein lijkt op voorhand wellicht een klus, die u relatief makkelijk zelf uit kunt voeren. Toch blijkt het in de praktijk vaak voor problemen te zorgen, wanneer woningbezitters zelf aan de slag gaan. Als de leidingen bijvoorbeeld niet goed op elkaar aansluiten, kan er speling ontstaan. Via deze speling sijpelt het water uit de leidingen, waarna het bijvoorbeeld in een wand kan trekken. Vaak heeft u een dergelijke lekkage rond de waterleiding pas door, op het moment dat er vochtplekken zichtbaar worden op uw muur. Reden genoeg om een waterleiding aanleggen aan onze loodgieters over te laten.

Hulp bij een waterleiding aanleggen in IJsselsteinwaterleiding aanleggen ijsselstein

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin een waterleiding aanleggen noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe badkamer, het renoveren van het toilet of het aansluiten van een buitenkraan. Bij een buitenkraan is het belangrijk om de waterleiding aan het eind van de zomer af te sluiten. Zeker wanneer deze in de wintermaanden niet gebruikt wordt. Doet u dit niet, dan kunt u te maken krijgen met een geknapte leiding. In zo’n situatie moet de waterleiding opnieuw worden aangelegd. Onze loodgieters leggen u graag uit hoe het afsluiten van de waterleiding buiten uw woning in z’n werk gaat.

Bestaande waterleiding verleggen

Niet alleen een waterleiding aanleggen behoort tot onze dienstverlening. U kunt ook op onze loodgieters rekenen, wanneer u een bestaande waterleiding wilt verleggen. Het verleggen van leidingwerk is noodzakelijk bij een renovatie van de badkamer of keuken. Mogelijk wilt u de gootsteen of bijvoorbeeld het toilet op een andere plek terug laten komen in de ruimte. Voordat we een waterleiding aanleggen of verleggen, zullen we u altijd van advies voorzien. Zijn uw wensen uitvoerbaar? Welke risico’s brengen uw plannen met zich mee? Is er wellicht een beter alternatief? Het verkleint de kans op complicaties in een later stadium aanzienlijk.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor nood
  • Jarenlang in loodgietersvak
  • Altijd klantgericht
  • Bel ons vandaag nog!